Izvor: kurir
20.08.2024 u 09:47
0

OGLASIO SE OTAC DECE POGINULE U TEŠKOJ NESREĆI U PETKI KOD LAZAREVCA: Pušten iz bolnice kući na lečenje

Otac dečaka (12) i devojčice (14), koji su juče poginuli kada je na "audi" u kom su se nalazili udario voz, oglasio se po izlasku iz bolnice.

On je na društvenim mrežama postavio crnu naslovnu fotografiju, što predstavlja duboku žalost.

Ispod slike brojni rođaci i prijatelji izjavljuju mu saučešće.

Podsetimo, otac Milan D. (38) i dvoje dece bilo je u „audiju“ kojim je upravljao Milan Lazarević (69). Lazarević je inače povremeno radio kao taksista, a ovu porodicu je često vozio.

UHAPŠEN ZBOG MARIHUANE: Negotinac „pao“ u Boru

Tako je bilo i juče, kada je na njih oko 12.40 sati u selu Petka ko Lazarevca naleteo voz na putnom prelazu koji je obeležen svetlosnom i putnom saobraćajnom signalizacijom.

Međutim, kako se može videti na snimku nesreće koji je isplivao u javnost, vozač „audija“ nije stao na znak stop, već je bez kočenja nastavio preko šina. Voz je naišao i svom silinom udario automobil, gurao ga više metara i potpuno ga zgužvao.

U nesreći su poginuli brat i sestra koji su sedeli pozadi, kao i Milan Lazarević, dok je otac dečaka i devojčice zadobio lakše povrede.

Otac je juče uveče pušten iz bolnice na kućno lečenje i tada je na svoj Fejsbuk profil okačio fotografiju koja slama srca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter