Izvor: NOVOSTI
17.07.2024 u 12:38
0

OGROMNA TRAGEDIJA: Umro mladi golman Barselone

Velika tragedija desila se u Ekvadoru, gde je posle pada u tuš kabini preminuo mladi golman Hustin Korneho, preneli su tamošnji mediji.

Kako prenose mediji, on je preminuo od posledica pada u tuš kabini, kada je udario glavom. Odmah nakon pada prevezen je u bolnicu i konstatovane su mu teške telesne povrede, nakon kojih je upao u komu, a dva dana kasnije preminuo.

Korneho je bio član Barselone iz Gvajakila, a klub se od njega oprostio emotivnom porukom.– Ne postoje reči ili fraze koje mogu da nam uklone bol koji osećamo u ovom trenutku. Sećanje koje je ostalo za Kornehom daće nam snagu da zajedno prođemo kroz ovo. Hustine, zauvek ćeš biti u našim srcima. Počivaj u miru, prijatelju. Volimo te puno – poručili su iz ekvadorske Barselone.

NAKON SVAĐE SMRSKAO MU SVE KOSTI NA LICU: Policija traga za nasilnikom

Korenho je u trenutku smrti imao samo 20 godina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter