Izvor: kurir
15.06.2024 u 17:43
0

„ON GA JE LIŠIO ŽIVOTA NA SVIREP NAČIN“ Uhapšen Nenadov cimer koji je Srbina izmasakrirao u stanu, prijatelji i dalje u šoku!

Juče je Tutince pogodila vest kada je u Nemačkoj otkriven stravični zločin u kojem je ubijen Nenad Neša Z. rodom iz Tutina. Prijatelji se od juče opraštaju od njega, a sada je kako saznajemo, uhapšen A. H. poreklom iz Bosne i Hercegovine koji se sumnjiči da je Nenadu presudio na monstruozan način!

– Našeg Nenada iz Tutina koji je važio za ljudsku veličinu je na svirep način lišio života neki Bosanac A. H., on je konačno lišen slobode – napisao je blizak prijatelj ovog ubijenog muškarca.

Podsećanja radi, Nenad je pronađen izmasakriran u stanu u Bremenu u Nemačkoj, nakon što se nesrećni čovek nije pojavio na poslu gde je radio. Njegovo telo pronađeno je dan kasnije nakon što je ubijen, i to kako se sumnja, cimer ga je prvo zaklao, a potom i iskasapio njegovo telo.

BUGARI UHAPŠENI U SRBIJI Evo šta je policija sve pronašla

 

– Monstum, kako je imao srca da ga ubije na taj način, neka ga bog kazni. Nešo to nije zaslužio iskreno, bio je jedan među najboljim Tutincima… Ne postoji Tutinac koji ga nije voleo i poštovao – pisali su prijatelji ubijenog čoveka na društvenim mrežama.

Ispod ove objave samo su se nizali tužni komentari poput „Bože, koliko tuge koliko bola da li je moguće da ti neko uzme život i da te iskasapi, proklet bio“.

Nemački istražitelji i dalje rade na ovom jezivom slučaju kako bi utvrdili šta bi uopšte mogao biti motiv ovakvog zločina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter