Izvor: Alo
30.08.2024 u 12:02
0

ON JE ZNAO ŠTA RADI I ČEKAO JE DA SE SRUŠI: Brat ubijenog Dejana iz Kruševca otkrio šta se desilo kobne noći

Tužilaštvo će zajedno sa pripadnicima PU u Kruševcu u narednom periodu preduzimati mere i radnje kako bi potpuno utvrdili činjenice u vezi sa ovim događajem.

Dejan Fazlija (25) ubijen je nožem, za ubistvo je osumnjičen njegov otac N. U. (50), koji je sledećeg dana izvršio samoubistvo, a o zločinu za “Alo” oglasio se brat po majci nastradalog mladića, Dennis Fazlija.

PRVI SNIMCI SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD BATOČINE: Saobraćaj u zastoju kolona duga više od 10 kilometara

Dennis Fazlija ispričao je da je on bratu po majci i njegovoj porodici obezbedio stan u kome su živeli, i da sa N. U. (50) nisu imali dobar odnos i da su se sklanjali od njega.

– Oni nisu imali nikakav kontakt sa njim. On je monstrum, videli ste šta je uradio sinu. On mu je nonstop pretio. Ja sam zato svoju porodicu odvojio da žive sami u stanu bez njega. On nije znao gde živimo. Ja nisam dozvolio da se sazna gde živimo, morao sam i da promenim mesto stanovanja zbog njega i tih problema – otpočinje priču za “Alo”.

Kako tvrdi brat po majci ubijenog Dejana, njega je na mesto gde ga je ubo otac pozvao drugar. Nije mu rekao, da će i on biti tu.

– Mladić J.A. je živi u blizini gde je živeo Dejanov otac. On ga je pozvao da se vide. Mom bratu nije rekao da da će njegov otac biti tu. On je znao situaciju, da nismo u dobrim odnosima sa njim. Možda J.A. nije znao da će ga ubiti, ali on je namestio njihov susret. Prvo je dovezao Dejanovog oca na tu lokaciju, na koju je onda došao moj brat – priča brat ubijenog mladića.

Kako objašnjava, njegov pokojni brat snimljen je na jednoj kameri kako ranjen trči.

– On je snimljen, vidi se na jednoj kameri kako trči. Prolazi pored te pekare, a za njim ide otac malo bržim hodom iza njega. On je znao šta je uradio i išao je za njim i čekao da se sruši, ali nije uspeo da ga stigne. On je nađen u jednom dvorištu, gde je pokušao da se sakrije. U obdukcionom nalazu piše da je iskrvario posle 10 minuta – kaže Dennis Fazlija.

Tragični događaj dogodio se u noći između ponedeljka i utorka.

– Taj dečko koji je namestio susret, nikome nije rekao da su se otac i sin sreli. U utorak, dan posle, pozvao je moju sestru i saopštio joj da je Dejan uboden, ali da ne zna gde je. Da joj je rekao posle par minuta, moj brat bi bio živ – zaključuje brat ubijenog Dejana.

Otac mladića radio je u rudniku, a nesrećni mladić bio je zaposlen na jednoj pumpi. On je pre nekoliko mesec uspeo da ugasi požar koji se desio na pumpi.

Podsetimo, pretragom okoline mesta na kojem je došlo do svađe, pripadnici policije su 28. avgusta u pomoćnom objektu, šupi koja se nalazi u dvorištu jedne kuće čiji su vlasnici na odmoru, pronašli telo D. F.

Tužilaštvo će zajedno sa pripadnicima PU u Kruševcu u narednom periodu preduzimati mere i radnje kako bi potpuno utvrdili činjenice u vezi sa ovim događajem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter