Izvor: kurir
26.09.2024 u 16:09
0

OPSADNO STANJE NA NOVOM BEOGRADU: Pronađena velika količina automatskog oružja i bombi u zgradi

Više javno tužilaštvo u Beogradu vrši uviđaj na licu mesta, na teretnu su pripadnici MUP i BIA

Velika količina automatskog oružja i eksplozivnih naprava pronađena je danas u jednoj garaži u zgradi na Novom Beogradu. Uviđaj na licu mesta vrši tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, a u veliku akciju su uključeni pripadnici BIA i MUP Srbije.

Kako se nezvanično saznaje, prema prvim informacijama, nekoliko hrvatskih državljana se dovodi u vezu sa oružjem. Za sada nije poznato da li su planirali kriminalne obračune ili oružje čuvali radi dalje prodaje.

– Ispred ali i oko zgrade je satima opsadno stanje. Izgledalo je strašno, bilo je puno policije, na licu mesta su bili i vatrogasci i vozilo Hitne pomoći. Blokirali su celo prizemlje i ulaz u zgradu – kaže jedan od očevidaca drame na Novom Beogradu.

Stanar zgrade dodaje i da je sve počelo oko podneva.

– Prvo smo pomislili da je u pitanju ubistvo. Videli smo ferenzičare u belim odelima. U zgradu nije moglo da se uđe niti izađe – dodaje on i navodi da zgrada nije evakuisana i da se policija upravo povlači.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter