Izvor: novosti
10.09.2022 u 19:21
0

OPŠTI HAOS U MIRIJEVU: KRVAVA TUČA NA SRED ULICE-mladić pretukao muškarca i ženu (FOTO)

Na  Instagram stranici moj_beograd_rezevra objavljen je snimak potpunog haosa koji se dogodio u Mirijevu.

Prema rečima svedoka do incidenta je došlo ovako:

– Čovek koga je momak pretukao je vozio tog momka jer mu se ugasio auto jer je ostao bez benzina. Izašao je iz kola, otišao na pumpu da natoči gorivo, ali se nije vraćao 45 minuta. Kada se vratio, muškarac koji ima tetovažu ga je gurnuo i prebio, nakon čega je ovaj krvav, sa pocepanim čelom – pao.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U sve se umešala i jedna žena koja ih je razdvajala sve i govorila da je narkoman i lopov. Potom je taj čovek udario šamar toj ženi. Kada je pomenula policiju, krvavi čovek je ustao sa poda seo u auto i pošto nije imao goriva na leru se vozio sa bebom u autu.

Nakon toga je došla policija i ovaj je pobegao ka velikom Maksiju u Mirijevu ispod crkve. Tu je udario u neki parkirani auto i tako stajao 20 minuta, sa krvavim čelom i bebom u kolima i uspeo da se odveze. Prema rečima očevidaca, tu je bilo još tuče, ali nikome na kraju zapravo nije jasno šta se dogodilo i ko su akteri ovog bizarnog incidenta.

Policija je uzela zapisnik.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter