Izvor: ALO
13.08.2024 u 18:19
0

OSAM GODINA OD BARBARINOG NESTANKA: „Srećan rođendan, zlato moje“

Otac nestale Barbare Vitez Endre objavio je na svom Fejsbuk profilu da njegovoj ćerki danas rođendan. Ukoliko je živa, danas je napunila 23 godine.

– Srećan rođendan, zlato moje. Gde god da si, mnogo mi nedostaješ – napisao je.

Skoro osam godina prošlo je od nestanka Barbare Vitez u Senti. Njena porodica ni danas ne zna gde se ona nalazi, ali veruju da je živa.

Barbara Vitez iz Sente imala je 15 godina kada je nestala 25. novembra pre 2016. godine.

Kako su mediji tada preneli, snimile su je nadzorne kamere senćanske „Idee“. To je bilo u 21.41 sati. Tada se, tvrdio je otac Endre, videlo da je bila sa dvojicom dečaka, te da se ne vidi da li je krenula ka mostu nad Tisom ili na drugu stranu.

Ta dvojica dečaka ispričala su policiji da se Barbara saplela na mostu i upala u reku. Medutim, roditelji ne veruju da je to istina. Telo devojčice nikada nije isplivalo iako su je ronioci nekoliko puta pretraživali. U potrazi su učestvovali pripadnici i srpske i mađarske ronilačke jedinice.

Kako su roditelji govorili, dečaci su ispitani na poligrafu, međutim, njima nije rečeno da li su uhvaćeni u laži. Isticali su i da su ispitani na mađarskom, dok je prevodilac saopštavao nadležnima odgovore na srpskom jeziku.

Inače, Barbara se nalazi na žutoj Interpolovoj poternici od februara 2017. godine.

Postojale su indicije da je devojčica u Mađarskoj, ali je ostala nepoznanica da li je, ako uopšte jeste, sa druge strane granice svojom voljom ili oteta.

Porodicu Vitez koja ne gubi nadu da je Barbara živa, zadesila je još jedna velika nesreća. Posle nestanka ćerke, Melinda i Endre doživeli su smrt starijeg sina. Barbarin brat Atila bolovao je od autizma i epilepsije i preminuo je 5. marta 2019, sa 25 godina. Kako su mediji preneli, nekoliko meseci potom umro je Melindin otac, a ubrzo zatim i Endreov.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter