Izvor: BSC HAPPY/BLIC
30.01.2024 u 04:16
0

OSTALI BEZ SVEGA: U ogromnom požaru u Surčinu izgoreo kineski magacin (VIDEO)

Noćas oko ponoći izbio je požar u kineskom magacinu u Surčinu, a radnici su van sebe zbog buktinje koja je progutala vrednu robu, dok su pojedini i plakali. Gusti dim kuljao je na sve strane, a vatrogasna vozila na smenu su odlazila da dopune cisterne vodom kako bi obuzdali vatrenu stihiju.

Živim tu u blizini, probudio me je zvuk vatrogasne sirene, izašao sam na prozor i video plamen koji se dizao metrima uvis – ispričao je stanar obližnje zgrade.

Do samog magacina gotovo je nemoguće bilo doći, jer je policija blokirala sve okolne ulice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ – BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Uplašeni i skrhani Kinezi pokušavali su da se primaknu prostoru u kom im je gotovo sav biznis koji imaju, ali ni njih policija nije puštala da prođu.

Podsetimo, požar je izbio posle ponoći u Novom naselju, tačnije u ulici Josifa Pančića. Vatra je buknula u magacinu kineske radnje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Na lice mesta stiglo je sedam vatrogasnih vozila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter