Izvor: Kurir
04.06.2024 u 10:46
0

OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO MALE DANKE DOVODE SA LISICAMA: Evo kako sada izgleda!

Srđan Janković (50), drugoosumnjičeni za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić iz Bora, stigao je malo pre 10 časova u Više javno tužilaštvo u Zaječaru, nakon što je preko branioca zatražio da konačno iznese odbranu!

Kako se vidi na fotografiji, Janković je u zaječarsko tužilaštvo stigao u kolima marice sa lisicama na rukama i nogama i u pratnji jednog policajca.

On se podsetimo, sumnjiči da je vozio službeni automobil JKP „Vodovod“ kojim je 26. marta u Banjskom polju udarena Danka Ilić (2). Devojčica je nestala 26. marta u Banjskom polju, gde je iz Bora došla sa mamom i starijim bratom, nakon čega se saznalo da je devojčica nažalost ubijena. Za taj zločin je pored Jankovića, osumnjičen i Dejan Dragijević (50) iz Zlota, a inače obojica su radnici JKP „Vodovod“ Bor.

Dejanov otac, Radoslav Dragijević (73) uhapšen je 6. aprila zbog sumnje da je pomogao sinu da premesti telo devojčice koju je prethodno, po sopstvenom priznanju, udavio rukama. Tada je uhapšen i Dejanov brat, Dalibor (40), koji je samo dan kasnije preminuo u prostorijama PU Bor.

Inače, Srđana Jankovića sada brani advokat Živadin Bogdanović, koji se ranije oglašavao za Kurir kada je potvrdio da će se njegov klijent danas naći pred Tužilaštvom, kada je konačno rešio da progovori.

– Janković više ne želi da se brani ćutanjem, sve će se saznati kada bude izašao pred tužilaštvo. Za sada toliko mogu da kažem – poručio je tada Jankovićev branilac.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter