Izvor: KURIR
29.06.2024 u 22:23
0

OTKRIVENO ZAŠTO JE TERORISTA ŽIVEO SA ŽENOM U NOVOM PAZARU: Policija u stanu našla sumnjiv trag, istraga dobija novi pravac

Jake snage MUP-a Srbije raspoređene su po Novom Pazaru u potrazi za saradnicima vehabije koji je danas pokušao da izvede teroristički napad na ambasadu Izraela u Beogradu.

Pored smeća i otpada koji su specijalci pronašli u stanu, primetili su jednu stvar koja pokreće potpuno novu misteriju.

Pronašli pelene za bebe u stanu?

Kako Informer tvrdi, oni su pronašli pelene za bebe. To je pokrenulo pitanje da li terorista i misteriozna žena imaju zajedničko dete, kao i da li se žena sada nalazi u bekstvu sa detetom.

U potrazi za njegovim saradnicima i istomišljenicima, jake policijske snage počele su pretres na više lokacija u Novom Pazaru, gde je terorista živeo sa suprugom.

Još uvek se ne zna gde je njegova supruga, zbog koje je prema nezvaničnim saznanjima promenio veru i došao da živi u Novi Pazar.

„Teroristički akt“

OGLASILO SE JAVNO TUŽILAŠTVO ZA ORGANIZOVANI KRIMINAL: Ranio žandarma strelom pa eliminisan

Podsećamo, napadač koji je danas oko 11 sati samostrelom pogodio pripadnika Žandarmerije Miloša Jevremovića. (34) u vrat ispred Ambasade Izraela u Beogradu je mlađi muškarac, sa bradom, koji je kod sebe imao i nož.

Miloš Jevremović (34), pripadnik Žandarmerije koga je napadač ranio samostrelom, operisan je u Urgentnom centru gde mu je iz vrata izvađena strela i nalazi se u stabilnom stanju.

Napadač je inače iz Mladenovca, ali je promenio prebivalište i živeo je u Novom Pazaru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter