Izvor: Alo.rs
30.12.2019 u 14:54
0

OVDE SVE PIŠE: Stigli rezultati koji pokazuju da li je Berberin davao opijate devojčici!

Devojčica Monika Karimanović (12) koja je oteta 20. decembra, a pronađena juče u selu Pasjač, trenutno se oporavlja u Nišu u Kliničkom centru. Prema lečima lekara neće biti vršena nikakava intervencija, jer nema ozbiljnijih povreda.

– Ima površinske povrede koje smo sanirali, a ono što je bitno, radi se na psihičkom stanju Monike. Uspeli smo da razgovaramo sa njom, pre svega stručni ljudi i mislim da će to biti u redu – rekao je direktor KC Zoran Radovanović za medije. 

NAČELNIK POLICIJE OTKRIO DETALJE POTRAGE Ovako je bežao Malčanski berberin, sve je planirao

Ona je noć prespavala pored majke. Kako se saznaje, urađene su i laboratorijske i toksikološke analize, a toksikološka analiza je negativna, što znači da joj monstrum nije poturao nikakve supstance. Iako je malo promrzla, srećom, nije upala u stanje hipotermije, a prema nezvaničnim saznanjima, verovatno će i sutra za Novu godinu biti u bolnici jer lekarski tim želi da devojčica bude u kontrolisanim uslovima kako bi se što pre oporavila.

EMIL JE HEROJ SRBIJE Spasio sam Moniku, ali mi je monstrum umakao

Monika Karimanović (12) pronađena je juče nakon devet dana potrage u selu Pasjača kod Niša, dok je njen otmičar Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, i dalje u bekstvu. Monika, koja je oteta 20. decembra u naselju Brzi Brod kod Niša, vraćena je roditeljima i prema dosadašnjim informacijama, dobro se oseća. Devojčica je nađena bez vidljivih povreda na telu i prebačena u nišku bolnicu, a potera za otmičarem je nastavljena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter