Izvor: alo
29.06.2024 u 18:12
0

OVO JE TERORISTA SABAHUDIN SA SVOJOM ŽENOM: Proglašen je CRVENI nivo pretnje od terorizma, evo šta to znači (FOTO)

Nakon današnjeg terorističkog akta proglašen je crveni nivo pretnje od terorizma

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić je rekao da je proglašen crveni nivo pretnje od terorizma, i da sve jedinice policije postupaju po uputstvima.

Osvanula je fotografija teroriste Sabahudina sa suprugom. Podsetimo, Sabahudin je samostrelom ranio pripadnika Žandarmerije ispred Ambasade Izraela u Beogradu.

Dačić je rekao da je fotografija nastala u martu u odeljenju za strance.

DAČIĆ PROGLASIO CRVENI NIVO PRETNJI OD TERORIZMA

 

FOTO TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE/ bg

– Građani će videti veće prisustvo policije na mestima koja su od javnog interesa. Što se tiče „renoa“, ja ne znam ništa o tome, ne znam da li Cmoljić ima te informacije. To je dezinformacija, mi nemamo taj pravac istrage. Ona ne vodi ka kolima, već je o komunikaciji članova terorističke mreže. Vrše se pretresi i u Mladenovcu i u Novom Pazaru – istakao je ministar policije.

Obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra Dačića

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter