Izvor: KURIR
04.07.2024 u 07:32
0

OVO SU SNIMCI VELIKE DRAME U NOVOM SADU: Muškarac lomio stan pa skočio sa prozora zgrade, vatrogasci i policija odmah reagovali

Jedan muškarac lomio je stan i pretio da će skočiti sa prozora u Temerinskoj ulici u Novom Sadu, a ova drama odigrala se oko jednog sata iza ponoći.

Nakon kraćih pregovora sa policijom, skočio je sa prozora na vazdušni jastuk koji su razvukli vatrogasci.

„PROŠLOST SU NAM UKRALI, BUDUĆNOSTI NEMA“ Od ubica MMA borca već 4 meseca ni traga! Porodica slomljena: Vučemo se kao prebijeni!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

„Policija ga je odmah stavila pod kontrolu, nakon čega je prebačen u vozilo Hitne pomoći. Vatrogasci su nakon uspešnog spašavanja izduvali jastuk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Za sada nije poznat motiv ovog muškarca, a saobraćaj je na kratko bio obustavljen u ovom delu ulice“, navodi se u objavi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Po rečima komšija, muškarac ne živi u zgradi, već je nasumično pokušao da upadne u stanove. Na kraju je ušao kod jedne starije komšinice u stan, odakle je kasnije i skočio. Ona je srećom na vreme uspela da napusti stan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter