Izvor: Kurir
09.07.2024 u 18:09
0

PAMTIĆEMO TE UVEK NASMEJANOG LICA: Sestre se oprostile od Jadranke, stradale na Savi

Jadranka Mor (41) utopila se u Savi kada je u petak uveče došlo do strašne nesreće nedaleko od Ade Međice u Beogradu nakon što je teretni brod zdrobio čamac u kom je bila zajedno sa suprugom V. M. (42) i kumom Srđanom Radosavljevićem (42).

Njeno telo, podsetimo, pronađeno je kod Save promenade nekoliko sati nakon sudara, dok se za Srđanom još uvek traga, a potraga je danas ušla u četvrti dan. Jadrankin suprug se jedini spasio, pošto su mladići sa obližnjeg splava uspeli da mu pomognu i izvuku ga iz vode na vreme.

HOROR U BUDVI: Muškarac pucao sebi u glavu

Porodica i prijatelji bračnog para i kuma, potpuno su van sebe nakon nesreće, a porodici preostaje samo da Jadranku u miru i dostojanstveno isprate na večni počinak.

– Porodica tuguje, nije im ni do čega. Sve se ovo desilo iznenada, neočekivano… Imali su potpuno druge planove, ali sudbina je htela drugačije – rekao je poznanik porodice.

Jadrankina sestra na svojim društvenim mrežama podelila je fotografiju na kojoj je između ostalog i Jadranka, kao i njihova treća sestra, dok poziraju kao deca, najverovatnije, na nekom od letovanja. One su, inače, umele često da podele fotografije na kojima zajednični poziraju, a prema opisima se može videti koliko su njih tri bile bliske i koliko sestre sada pate zbog Jadrankinog preranog odlaska.

 Njih tri su mnogo bliske, ali Jadranka je bila divna žena, svi su je mnogo voleli i poštovali, bavila se knjigovodstvom, bila je vredna i porodična žena. Ne smem ni da zamislim kako je njenoj porodici, čovek se teško oporavi od ovakve iznenadne tragedije – kaže izvor blizak porodici.

Čitulja

Inače, danas je u novinama osvanula i čitulja posvećena nastradaloj ženi.

– Poslednji pozdrav našoj dragoj Jadranki. Pamtićemo te po dobroti, iskrenosti, srdačnosti i uvek nasmejanog lica.

Do sudara je, podsetimo, došlo u petak oko 22 časa na neosvetljenom delu Save. Bračni par i Radosavljević bili su na čamcu kada je naišao teretni brod. Očevici su ispričali da je posada sa broda pokušala da upozori čamac da se skloni, međutim, kako nije bilo povratne reakcije, prešao je preko njega i zdrobio ga.

– Nikada neću zaboraviti tu noć. Posle sirene broda i buke od udarca, u mraku su odzvanjali jauci muškarca i njegovo dozivanje supruge i kuma. Neprestano je vikao „Jadranka i Srđane, kume“, ali njih nigde nije bilo… Do njega su gliserom došli momci sa obližnjeg splava i spasili su ga, tražili su i Jadranku i Srđana, ali bezuspešno. Telo žene je voda odnela nizvodno i ono je izvučeno na potpuno drugoj lokaciji

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter