Izvor:
26.07.2024 u 20:24
0

PANIĆI U KUĆNOM PRITVORU: Urošu i Milošu se sudi zbog prostitucije, njihov otac položio jemstvo

Treći osnovni sud je danas Urošu i Milošu Paniću zamenio kaznu zatvora kućnim pritvorom, nakon što je njihov otac Petar Panić položio jemstvo.

Kako smo juče pisali, kao jemstvo je ponuđen stan na Novom Beogradu od 72.000 evra.

Braća Panić se nalaze iza rešetaka nakon što su 24. maja uhapšena na aerodromu „Nikola Tesla“, posle skoro tri meseca bekstva.

Oni su optuženi za krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije. Sumnja se da su pod paravanom salona za masažu primoravali devojke da pružaju seksualne usluge za novac.

U ovom postupku, pored Uroša i Miloša Panića optuženi su i njihovi kumovi i prijatelji – Ivan Zajelac (25), Vuk Stanković (21) i bračni par Sonja (22) i David Luković (25). Svi su optuženi za krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije u saizvršilaštvu.

Braća Uroš i Miloš Panić javnosti su poznata po svom bahatom ponašanju i bahatoj vožnji. Naime, oni su redovno obaveštavali svoje pratiocce na društvenim mrežama o tome kako voze luksuzna kola, nepoštujući saobraćajne propise i ismevajući saobraćajnu policiju. Zbog toga su bili i prekršajno kažnjavani više puta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter