Izvor: Kurir
28.06.2024 u 08:11
0

POČIVAJ U MIRU BRATE MOJ DOBRI: Prijatelji se potresnim porukama opraštaju od poginulog BAJKERA iz Grdelice

Nakon vesti da je bajker Stefan Stojanović Džadža (30) iz Grdelice poginuo juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod Doljevca, njegovi prijatelji opraštaju se od njega brojnim potresnim fotografijama i porukama.

Pa da podsetimo, stravična nesreća dogodila se juče na auto-putu kod Doljevca, kada je kako se sumnja, Stojanović pao sa motora, a potom ga je udario vozač kombija D. Đ. (38) iz okoline Žitorađe. Od zadobijenih povreda Stojanović je preminuo na licu mesta, dok je vozač kombija uhapšen i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u nadležnom Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu. Osumnjičenom se na teret stavlja da je izvršio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

PRIVEDEN MUŠKARAC: Žena ga prijavila za nasilje, policija po dolasku u Surčin otkrila još jedno krivično delo

Porodica, prijatelji, bajkeri i meštani Grdelice vest o Stefanoj smrti su veoma teško podneli, a to se može videti i po brojnim njihovim objavama na društvenim mrežama.

Prijatelji se opraštaju od Stefana Stojanovića, koji je bio vlasnik jednog poznatog kafića u centru Grdelice

 

– Nisi zaslužio ovo brate! Vidimo se na boljem mestu. Putuj sa anđelima – piše u jednoj od poruka, a potom je jedan Stefanov prijatelj objavio takože, njegovu fotografiju na motoru:

– Vozi sa anđelima, brate moj dobri. Počivaj u miru brate moj, vozimo se opet na nekom boljem mestu.

Ovo su samo neke od objava koje se mogu videti na društvenim mrežama. Takođe, jedan Stefanov prijatelj objavio je čak i crnu sliku kako bi mu odao počast i pokazao kako žali za njim.

– Bio si divan čovek, dobar prijatelj, a meni je žao što su otišao u nepoznato, ali znaj… nikada te nećemo zaboraviti, dobri naš i hrabri bajkeru. Možda je život hteo da tvoj kraj bude baš ovakav – na motoru – glasio je jedan od komentara.

Inače, kako samo ranije pisali, Stefan je juče bio sa prijateljima bajkerima da se provoza do Kopaonika, a nesreća se dogodila prilikom povratka sa poznate planine. Tokom jučerašnjeg dana vremenski uslovi su bili loši i bajkeri su stali pored ceste kako bi nevreme prošlo, a Stefan je nastavio da vozi iako su ga prijatelji nagovarali da to ne radi jer nije bezbedno.

Nesreća se dogodila na auto-putu kod Doljevca, a sumnja se da su i vremenski uslovi doprineli da Stefan prvo padne sa dvotočkaša, a zatim da na njega naleti kombi kojim je upravljao D. Đ. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove nesreće.

Na društvenim mrežama može se videti i da je pokojni Stefan Stojanović voleo motore, brzu vožnju i da je uvek sedao na dvotočkaša u zaštitnu odele i odgovarajuću opremu za vožnju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter