Izvor: Kurir
23.07.2024 u 18:20
0

POLICIJA TRAŽI SILOVATELJA SA NOVOG GROBLJA: „Ako znate nešto javite se policiji da se reši ovaj i spreči novi slučaj“

Beogradskoj policiji prijavljen je slučaj silovanja devojke (24) na Zvezdari u blizini Novog groblja. Kako saznajemo, prijava da je devojka napadnuta policiji je stigla oko pet ujutru u subotu, a potraga za napadačem je u toku.

– Reagovano je po prijavi, a ona je opisala napadača i šta se dogodilo – kaže izvor i dodaje da je bilo i očevidaca koji se ispituju:

ŽRTVE BACALI U RUPU PREDVIĐENU ZA SEPTIČKU JAMU: Još jedna optužnica protiv Belivuka i Miljkovića

– U blizini mesta gde se sve dogodilo ima više lokala i zgrada koji imaju sigurnosne kamere, te se pregledaju i snimci.

Mediji su objavili da žrtva, navodno, nije iz Beograda, a došla je u posetu rođacima. U trenutku kad se sve desilo, vraćala se iz provoda.

Apel

Vest o silovanju devojke na Zvezdari najpre se pojavila na Instgramu. U jednoj od objava upućen je i apel građanima:

– Osumnjičeni, prema nezvaničnim podacima, je muškarac star između 20 i 25 godina. Apeluje se na sve koji imaju bilo kakvu informaciju, ako misle da su ga videli ili znaju da se nešto slično dogodilo, da se jave policiji i pomognu da se reši ovaj i spreči eventualni naredni slučaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter