Izvor: Informer
05.09.2022 u 17:21
0

PORODIČNA TRAGEDIJA U SREMSKOJ MITROVICI: Nakon SMRTI SINA JEDINCA majka presudila sebi, a nakon godinu dana i otac!

U mitrovačkom naselju Blok B, u Ulici cara Dušana danas u prepodnevnim satima obesio se J.K. (69), na istom mestu u dvoristu porodične kuće, gde je samoubistvo izvršila njegova supruga u oktobru prošle godine!

TRAGEDIJA! OBESIO SE MUŠKARAC! Nađeno telo u šumi na Bežanijskoj kosi

Strašna tragedija zadesila je porodicu iz Sremske Mitrovice, kada je nakon smrti sina jedinca Z.K. (39) u septembru prošle godine majka LJ.K. (74) izvršila samoubistvo nakom mesec dana vešanjem o drvo u dvorištu kuće, a danas oko 11 sati otac se ubio na istovetan način kao i supruga.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Strašno! Poznavali smo komšinicu, bila je tiha, porodična žena. Ona i pokojni komšija radili su u Austriji i tamo ostvarili penziju. Pričalo se da se sin godinama borio sa narkomanijom, umro je mlad u septembru prošle godine.

– Majka k’o majka, nije mogla prežaliti sina jedinca, otišla je u smrt od  tuge za njim. Komšija ju je ispratio na večni put u oktobru prošle godine. Povukao se, nije izlazio, patio je za njima. Ne možemo da dođemo sebi, oduzeo je život na potpuno isti način, na istom mestu u dvorištu… tragedija – pričaju komšije iz Ulice cara Dušana.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter