Izvor: Alo
14.09.2024 u 18:04
0

PORODIČNO NASILJE U VLADIČINOM HANU: Suprug pucao iz službenog pištolja

Žena iz Vladičinog Hana zadobila je teške telesne povrede nakon što je došlo do porodične svađe, kada je njen suprug, pripadnik Žandarmerije, pucao iz službenog pištolja u vrata.

Kako je rečeno iz Osnovnog javnog tužilaštva Vladičin Han, ženin brat je došao, a muž ju je u njegovom prisustvu vređao i pretio.

DEVOJČICA SE PROBUDILA IZ KOME: Oglasila se tetka deteta i otkrila gde se sada nalazi

Ona je, potom, kleknula i rekla da je boli udarac koji joj je zadao muž, potom je pala, a pištolj je opalio jer joj je bio za pojasom.

Posle zadobijenih povreda, operisana je u UKC Niš, a žandarm je uhapšen i tereti se za krivično delo nasilje u porodici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter