Izvor: KURIR
02.07.2024 u 11:54
0

POSLE SVAĐE IZBO SINA U STOMAK: Detalji drame u Novom Sadu!

U Novom Sadu su juče u popodnevnim časovima izbodene su dve osobe u dva odvojena slučaja, a kako nezvanično saznaje Kurir, u pitanju je jedna porodična svađa nakon koje je otac izbo sina u stomak, a policija još radi na rasvetljavanju drugog napada u novosadskom naselju Liman!

– Nakon porodične rasprave otac je dva puta u stomak ubo svog sina K. A. (43) koji je hitno primljen u KC Vojvodina gde je odmah zbrinut.

Kako saznajemo, otac se sumnjiči da je počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

OBOREN MOTOCIKLISTA NA BANJICI: Hitno je prevezen na Institut za ortopediju

– U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine dana juče je primljen pacijent K. A. koji je u trenutku prijema bio svestan, orijentisan, komunikativan i stabilan. Pacijent je primljen sa povredama u vidu ubodne rane u predelu abdomena. Nakon kompletne dijagnostike, hirurške obrade i toalete rane pacijent se stabilnog stanja otpušta na dalje kućno lečenje – rekli su nam iz KCV.

Kad je u pitanju napad na Limanu, policija još traga za napadačem i detaljno ispituje okolnosti ovog slučaja. Mladiću V.P. (22) nanete su lakše telesne povrede.

– U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine primljen je pacijent V. P. koji je u trenutku prijema bio svestan, orijentisan komunikativan i hemodinamski stabilan. Lokalno u predelu glave, frontalna regija, u predelu desnog ramena, desne podlaktice i leve šake uočavaju se otvorene povrede. Nakon kompletne dijagnostike, hirurške obrade i toalete rana i ovaj pacijent je pušten kući.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter