Izvor: Alo
29.05.2024 u 16:31
0

POSLEDNJI ISPRAĆAJ: Huliganima se na teret stavlja teško ubistvo!

Đorđe Mijatović (40), koga su u nedelju nasmrt pretukla dvojica huligana u parkiću u ulici Dragice Konačar na Voždovcu, sahranjen je na beogradskom groblju "Lešće".

Poslednjem ispraćaju ubijenog prisustovali su rođaci i rodbina, a ispred groblja i na samom ulazu bilo je obezbeđenje.

Podsetimo, Đorđe je u nedelju izašao u parkić ispred zgrade u kojoj je stanovao sa porodicom da se raspravi sa tinejdžerima koji su maltretirali njegov sina. Nažalost tada su ga brutalno napali i pretukli F. B. (16) i N. Z. (17), koji su oborili na zemlju i bukvalno gazili nogama i šutirali u glavu.

„KRIVILA SVEKRVU ZA RAZVOD I ZATO JE UBILA“: Nemačka državljanka uhapšena zbog sumnje da je počinila STRAVIČAN zločin kod Sjenice

Nesrećni Mijatović je od stravičnih povreda koje je zadobio preminuo dva sata kasnije u Urgentnom centru.

Ministar policije Ivica Dačić je naglasio da rezultati obdukcije pokazuju da je Mijatović umro od povreda glave.

Mijatovićev stariji brat Vojin je potpredsednika Vlade Federacije BiH i ministra razvoja i preduzetništva.

Policija je odmah identifikovala dvojicu huligana i ubrzo uhapsila F.B. a nekoliko sati kasnije N. Z. se sam predao. Oni su saslušani kod sudije za malolentike i njima je određen pritvor do 30 dana.

Tinejdžerima se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter