Izvor: Kuri
26.08.2024 u 11:18
0

POSLEDNJI POZDRAV BRATU I PRIJATELJU: Ovo je pomoćnik predsednika opštine Knjaževac koji je sinoć poginuo

Pomoćnik predsednika opštine u Knjaževcu Mišel Nikolić (52) poginuo je sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći u mestu Gornje Zuniče, kada je automobilom sleteo s puta, a potom udario u banderu i drvo.

Policija je odmah izašla na mesto događaja, ali nažalost, Nikolić nije davao znake života. Kako su pojedini mediji preneli, on se vraćao sa proslave rođenja unučeta predsednika Mesne zajednice.

MISTERIJA NESTANKA DANKE ILIĆ: I dalje nema odgovora

– Bio je kod predsednika Mesne zajednice da proslave rođenje njegovog unučeta. Svi misle da je brzina kretanja uzrok ove zaista strašne nesreće, ali delom i to što nije bio vezan – rekao je ranije sagovornik Informera iz opštine Knjaževac, gde takođe dodaju da Nikolić navodno nije bio vezan, što je prouzrokovalo najverovatnije ovakav tragičan ishod.

Nikolić je nedavno oženio sina i krstio unuku, sudeći prema njegovim društvenim mrežama, sa slavlja je objavljivao zajadničke fotografije sa proslave, a ubrzo nakon što se proširila vest o njegovog pogibiji, njegovi prijatelji i rođani zatečeni ovom tragedijom, delili su oproštaje na ovoj mreži.

– Poslednji pozdrav bratu i prijatelju – ovim rečima opraštali su se ljudi redom na društvenim mrežama, zatečeni velikom tragedijom.

Podsećanja radi, sinoć je negde oko ponoći došlo do strašne saobraćajne nesreće u mestu Gornje Zuniče na putu iz Zaječara ka Knjaževcu.

– Strašna tragedija. Mišel je bio u automobilu marke „reno“ izgubio je kontrolu nad vozilom i sleteo s puta. Po onome što se moglo videti na mestu nezgode, prvo je udario u banderu, a potom u drvo. Nažalost zadobio je povrede usled kojih je ubrzo preminuo – rekao je jedan od meštana sela Gornje Zuniče.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter