Izvor: Alo
18.09.2024 u 09:32
0

POSVAĐAO SE SA DEVOJKOM PA NAĐEN MRTAV NA KALEMEGDANU: Misteriozna smrt mladića iz Sokobanje

Dragiša Milosavljević otac nastradalog mladića kaže da u prvom trenutku od šoka što mu je sin poginuo, nije ni čitao vesti, a onda je ostao u šoku kada je shvatio da nijedna vest o ovoj tragediji nije napisana

Aleksa Milosavljević (19) iz Sokobanje, pronađen je mrtav 18. avgusta oko 2 sata ujutru ispod zidina Kalemegdana, a njegov otac Dragiša u ispovesti izrazio je sumnju da je on pao sa dvadeset metara visine, kako se pretpostavljalo, jer, kako kaže, nije polomio ništa.

DEČAK ZADOBIO POVREDE OPASNE PO ŽIVOT: Dečak šetao po simsu, pa se survao sa 10 metara visine

Dragiša Milosavljević otac nastradalog mladića kaže da u prvom trenutku od šoka što mu je sin poginuo, nije ni čitao vesti, a onda je ostao u šoku kada je shvatio da nijedna vest o  ovoj tragediji nije napisana.

– Mog Aleksu su mrtvog pronašli 18. avgusta u 2 sata ujutru ispod zidina na Kalemegdanu. Rekli su mi da je pao sa dvadeset metara visine i poginuo – kaže Dragiša.

Kako naš sagovornik objašnjava telo njegovog sina je bilo na obdukciji, ali još uvek nije završen izveštaj, a čekaju se i rezultati toksikološke analize.

– Čudno mi je da ako je on pao sa 20 metara visine nema lomova. Moj tast, a Aleksin deda je kiropraktičar i pre sahrane je pregledao njegovo telo i nije pronašao ni jedan lom kostiju. Samo smo pronašli povredu na potiljku i to je to. Kako je to moguće? Ako je pao sa te visine morao bi da ima lomove – kazao je mladićev otac.

Njemu je čudno sve što se desio te kobne noći, a sumnju je produbilo i kako kaže čudno ponašanje Aleksine, kako kaže, bivše devojke sa kojom je stanovao i sa kojom se 17. avgusta posvađao posle čega je njen otac došao iz Niša i izbacio ga iz stana.

– On je sa tom devojkom iz Niša od Nove godine. Ona je išla u medicinsku školu u Beogradu i zbog nje je i došao u Beograd. Zaposlio se u jednom restoranu brze hrane i iznajmio stan. Kad je iznajmio stan ona je iz internata prešla kod njega. Ne znam šta se dešavalo između njih, ona je završila školu, položila neke ispite i počela da radi. Raskinuli su, a u stanu je ostala, dok ne primi prvu platu i iznajmi svoj stan. Tog 17. avgusta Aleksa je vraćajući se sa posla pozvao babu i rekao da je umoran i da jedva čeka da legne i odmori, ali kada je stigao u stan posvađao se sa njom i ona je pozvala svog oca. Njen otac je autobusom došao u Beograd i izbacio mog sina iz stana. Navodno on je u sedam uveče autobusom krenuo iz Niša, stigao na Dušanovac gde je moj sin iznajmljivao stan i izbacio ga iz stana. Šta se desilo sa mojim sinom posle toga ne znam? Saznali smo da je te večeri kasno svratio na posao i popio piće sa kolegama, a sledeće… Sledeće je da su ga našli mrtvog na Kalemegdanu – kaže očajni otac.

Naš sagovornik kaže da od šoka u prvom trenutku nije mogao da razmišlja trezveno, ali posle mesec dana shvata da je bilo mnogo čudnih stvari.

-Tu devojku nisam video od aprila. Ni kada je Aleksa pronađen mrtav ja je nisam video. Sa njom sam komunicirao samo preko telefona i porukama. Ona mi je onako uvijeno rekla da se Aleksa ubio, ali… Ali ako je stvarno skočio da se ubije, iako on to nikada ne bi uradio, zar ne bi imao lomove? A lomova nema? Kada sam otišao po Aleksine stvari nisu me pustili u stan, već je njen otac izneo stvari ispred zgrade. Pa moj Aleksa je iznajmio stan i plaćao račune, a sada ispada da je ona iznajmila stana- kazao je Dragiša i dodao:

– Sve mi je sumnjivo. Video sam se i sa tužiocem, ali on mi je rakao da čekaju izveštaj obdukcije. Policija bi mogla da pregleda i snimke sa Kalemegdana, čuo sam da ima kamera, i vidi šta se desilo i da li je tu u to doba noći bio još neko. Ne kažem da je moj sin ubijen, ali… Sumnjam da je pao i nema šanse da se ubio. Samo hoću da znam šta mu se desilo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter