Izvor: Alo
03.09.2024 u 07:24
0

POTPUNO SMO OČAJNI: Detalji potrage za mladićem koji je pronađen mrtav

Luka Vuksanović (26) iz Beograda pronađen je juče mrtav, nakon devetodnevne potrage za njim. Njegovo telo pronađeno je u šiblju pored puta, kod skretanja za Sopot, 100 metara od mesta saobraćajne nesreće u Mladenovcu, koju je imao 24. avgusta, nakon čega je izašao iz vozila i misteriozno nestao.

Za nesrećnim mladićem, osim policije, tragali su i rođaci i prijatelji, ali su njegovo telo juče pronašli pripadnici MUP-a u gustom šiblju, prekoputa jedne benzinske pumpe.

SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BEOGRADU: Oboren biciklista na Mostu na Adi (VIDEO)

Lukin prijatelj kaže da je telo bilo u fazi raspadanja, a da veruju da je u pitanju on, po šortsu kakav je i Luka imao na dan nestanka.

– Šta mislite u kakvom je stanju, devet dana je prošlo, plus ova vrućinčina… brat i sestra su mu mnogo loše, vrište, van sebe su – rekao je vidno potresen drug pokojnog mladića novinarima okupljenim na licu mesta.

Drugi očevidac i Lukin prijatelj kaže da predeo u kojem je momak pronađen nije detaljno pretražen prvih dana zbog nepristupačnosti.

– Rođaci i mi drugari smo potpuno očajni. Prvo veče tražili smo sa vatrogascima, ali nismo ulazili skroz u šiblje jer je nepristupačno. Treći, četvrti, peti, šesti, sedmi i osmi dan smo svi tražili, ali ništa nismo pronašli. Jutros je policija došla prva i ušla u šipražje, a nas poslala na druge lokacije, kod pruge i jarka. Lukin brat je u međuvremenu slučajno naišao na policiju kod šipražja, koja mu je rekla da ne prilazi, a kada je rekao da je njegov brat, pustili su ga uz reči da su nešto pronašli. Telo je pronađeno u šipražju visokom oko 70-80 centimetara, na samo 100 metara od mesta nesreće – ispričao je sagovornik.

On dodaje da su članovi porodice u neverici što niko nije primetio telo u blizini svih devet dana, koliko je trajala potraga.

Nakon tužne vesti, svi koji su pomagali u pretrazi terena dojurili su na mesto na kojem je Luka nađen i grlili su njegove roditelje, brata i sestru, tražeći reči utehe.

Nakon obavljenog uviđaja telo je odvezeno na obdukciju, na kojoj će DNK analizom biti utvrđen tačan identitet pokojnika, dok će drugim veštačenjima biti utvrđen i uzrok smrti.

Kobnog 24. avgusta Luka je imao saobraćajku u 22.08 časova, kada je upravljajući svojim automobilom, kod skretanja za Sopot, pod nepoznatim okolnostima preleteo preko ostrva i udario u bankinu na putu. Do udesa je došlo na šest minuta vožnje od naplatne rampe „Mali Požarevac“, odnosno sedam kilometara.

Na lice mesta su nakon 40 sekundi dotrčali gosti obližnjeg lanca brze hrane, ali mladića nisu zatekli u automobilu, što govori da je sam izašao i otišao u nepoznatom pravcu.

– Išao je kod prijatelja u Mladenovac. Pričao je sa ženom na naplatnoj rampi jer mu se nije dobro očitala naplata i nakon toga se desio udes. Četrdeset sekundi kasnije je naišla prva žena kolima, ljudi iz lokala su izašli i pritrčali, ali ga nisu našli na licu mesta. Neverovatno je da je tako brzo nestao – rekla je ranije Lukina sestra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar