Izvor: KURIR
26.08.2024 u 21:28
0

POTRAGA ZA MUŠKARCEM IZ SRBIJE: Udario čoveka i ostavio ga da leži na putu kod Ulcinja i pobegao

Crnogorska policija traga za R.D. (59) iz Srbije, sa privremenim boravkom u Saveznoj Republici Nemačkoj koji je osumnjičen da je u Ulcinju zadao udarac osobi koja je kasnije preminula, saopšteno je iz Uprave policije.

Ulcinjskoj policiji je 22. avgusta oko 00.20 časova prijavljeno telefonskim putem da je u naselju Donji Štoj došlo do verbalnog, a nakon toga i fizičkog sukoba između dva lica, od kojih je jedan zadobio povrede i nalazi se na asfaltnoj površini u ležećem položaju.

„Izlaskom na lice mesta zatečeno je lice koje leži na asfaltnoj površini sa vidnim povredama u predelu glave i utvrđeno je da je reč o M.M. (62) koji je odvezen na ukazivanje lekarske pomoći“, istakli su iz policije.

OGLASIO SE ADVOKAT KOJI RADI NA SLUČAJU DANKE ILIĆ: Svi čekamo optužnicu da vidimo šta će u njoj da piše

Policija je, kako navode, preduzela intenzivne aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti pod kojima je došlo do povređivanja lica i došla do saznanja da je jedno muško, tada nepoznato lice, nakon kraće verbalne rasprave, oštećenom zadao udarac u predelu glave usled čega je on pao na asfaltnu površinu i zadobio tešku telesnu povredu.

Nakon ovog događaja, pomenuto nepoznato lice udaljilo se vozilom sa lica mesta, prenosi RTCG.

Operativnim radom na terenu policija je uspela da identifikuje i obezbedi dokaze protiv osumnjičenog – R.D. (59) iz Republike Srbije, sa privremenim boravkom u Saveznoj Republici Nemačkoj.

Oštećeno lice danas je podleglo povredama u Kliničkom centru Crne Gore, te je sa događajem upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao krivično delo teška telesna povreda usled koje je nastupila smrt povređenog lica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter