Izvor: telegraf.rs
27.12.2020 u 07:38
0

POTRESNE REČI DEDE TEK ROĐENE BEBE: Unuku prihvatam oberučke, njih dve se odričem

Njegova supruga Branka je preksinoć privedena u nadležno Više javno tužilaštvo

I dalje ne mogu da verujem šta me je zadesilo. Ali, ako je sve onako kako se priča da jeste – ne želim više nikad da čujem za ćerku i suprugu, kojih se odričem, a unuku koja se rodila prihvatam oberučke! Nevino dete ni za šta nije krivo, nju nam je Bog poslao, prihvatiću je i odgajiti ovim staračim rukama.

Ovako, za medije drhtavim glasom, ne krijući suze, u svojoj ispovesti priča Rajko P., suprug Branke koja se tereti za pokušaj teškog ubistva tek rođenog unučeta u obrenovačkom naselju Rojkovac.

Branka je preksinoć privedena u nadležno Više javno tužilaštvo gde je iznela odbranu, a kako nezvanično saznaje ovaj list, navodno je priznala da je bacila bebu u kontejner, misleći da je rođena mrtva. Ipak, istraga će utvrditi sve detalje ovog nemilog događaja.

PROČITAJTE I: 

SEVERNA MAKEDONIJA: Još 530 novozaraženih, 26 pacijenata preminulo!

BRNABIĆ: Očekujemo da u januaru stigne milion vakcina

BRNABIĆ: U utorak poznate mere za Novu godinu

Brankina i Rajkova ćerka Milja P. (23) porodila se u porodičnom domu prošle nedelje, a navodno je trudnoću krila od roditelja, kao i od sestre Nataše. Ona iz prethodnog braka ima dvadesetomesečnog sina Andreja, o kojem, kao i o bolesnom ocu Rajku, trenutno brine Nataša.

Zločin je sasvim slučajno otkriven kada je obrenovačkoj Hitnoj pomoći prijavljeno da Milja ima krvarenje, a nakon pregleda utvrđeno je da se porodila. Porodilja i beba, koja je srećom pronađena živa u kontejneru, zbrinute su u bolnici.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter