Izvor: telegraf
04.09.2024 u 18:59
0

POŽAR KOD ARANĐELOVCA NE JENJAVA: Evo kako je vatra napredovala (VIDEO)

Požari u Srbiji trenutno bukte kod Kraljeva i Aranđelovca uprkos danonoćnim pokušajima službi i građana da ih obuzdaju. Da situacija nikako nije laka, poznato je već neko vreme, a sada se pojavio i snimak dronom koji je iz vazduha uhvatio deo situacije na terenu tokom noći.

Gašenje požara još traje, zapravo nije ni prestajalo, a ekipe su dežurale sve vreme.

Snimci dronom napravljeni su u blizini Aranđelovca.

Podsetimo, danas su objavljene i slike tog, kao i požara kod Kraljeva koje su uhvaćene tokom noći, a na kojima se vidi da je plamen u pojedinim delovima i blizu kuća.

Službe koje su aktivirane na gašenju oba požara šalju poruke da situacija nije laka, međutim da je imaju pod kontrolom.

Podsećanja radi, prema najnovijim informacijama u selima Darosava i Garaši, u okolini Aranđelovaca, gde gori oko 50 hektara borove šume i niskog rastinja na nepristupačnom terenu, tokom noći su dežurali vatrogasci.

Nadležni su saopštili da domaćinstva nisu ugrožena, a ranije je načelnik sektora za vanredne situacije u Kragujevcu Zoran Kočović rekao da je požar na tri od četiri mesta lokalizovan.

Nadležni su saopštili da domaćinstva nisu ugrožena, a ranije je načelnik sektora za vanredne situacije u Kragujevcu Zoran Kočović rekao da je požar na tri od četiri mesta lokalizovan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar