Izvor: Kurir
27.08.2024 u 21:34
0

POZNAT IDENTITET DEČAKA KOJI JE POGINUO U BEČEJU: Ta odluka ga je KOŠTALA ŽIVOTA

BEČEJ - Dečak B.T. (15) poginuo je jutros u stravičnoj nesreći oko 1 sat nakon ponoći, u Pionirskoj ulici u Bečeju.

Iz PU Novi Sad ubrzo su potvrdili da se ovaj događaj odigrao. Kako su tada preneli lokalni mediji, dva dečaka su se našla u blizini automobila marke „golf“ koji je bio ostavljen sa ključem u bravi.

DETE PEŠAK OBORENO NA VOŽDOVCU: Prebačeno hitno u Urgentni centar

U jednom trenutku oni su odlučili da neovlašćeno prisvoje vozilo i koriste ga za snimanje video sadržaja za društvene mreže.

Tada je, nažalost, došlo do nesreće u kojoj je tinejdžer B.T. stradao, a drugi dečak, koji još nije napunio ni 14 godina pobegao je s lica mesta, ali je ubrzo potom pronađen.

O celom slučaju obavešteno je nadležno tužilaštvo i Centar za socijalni rad, koji će preduzeti dalje mere u skladu sa zakonom, dok će policija nastaviti da istražuje sve okolnosti ovog događaja

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter