Izvor: bsc happy, kurir
05.05.2023 u 00:15
3

POSVAĐAO SE SA OCEM, PA KRENUO DA UBIJA? Mladić iz Mladenovca u bekstvu, sumnja se da se KREĆE OVUDA,

Tragedija za tragedijom...

Osam osoba je ubijeno, a trinaest ranjeno u pucnjavi koja se večeras dogodila u Mladenovcu. Sumnja se da među ranjenima ima i dece, a ekipe policije i Hitne pomoći su odmah izašle na teren.

Kako Pink nezvanično saznaje, muškarac iz vozila u pokretu, iz kalašnjikova puca ne birajući žrtve. Prema nepotvrđenim informacijama među ranjenima ima i dece.

Na mestu incidenta su i pripadnici policije, a raspisana je poternica za mladićem U. M. 21 godina. On je pobegao u „mercedesu“ nakon što je ispalio hice.

Prema nezvaničnim saznanjima, u pucnjavi u Mladenovu ubijen pripadnik MUP i njegova sestra, prenose Večernje novosti. Prema prvim informacijama ranjeno je sedam osoba, među kojima ima i dece.

Na snazi je akcija Vihor. Sve raspoložive patrole su upućene u pravcu Mladenovca i Malog Požarevca.

Pogođen je policajac, koji je teško ranjen.

Raspisana je poternica za mladićem U. M. 21 godina, koji je pobegao u „mercedesu“ nakon što je ispalio hice, a sumnja se da je okidač za zločin bila svađa sa ocem koji je vojno lice, nakon čega je mladić uzeo oružje i krenuo u krvavi pohod…

Prema navodima, pucano je iz automatske puške iz vozila u pokretu, a mladić je, prema poslednjim saznanjima, u bekstvu ka begaljičkom putu.

Sve rampe ka Beogradu su trenutno zatvorene.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “POSVAĐAO SE SA OCEM, PA KRENUO DA UBIJA? Mladić iz Mladenovca u bekstvu, sumnja se da se KREĆE OVUDA,”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter