Izvor: Happy BSC
23.11.2021 u 20:42
0

PREDRAG JEREMIĆ ZA „AKTUELNOSTI“: Kako vreme prolazi sve teže će se saznati ko je pravi ubica Željka Ražnatovića!

U emisiji „Aktuelnosti“ govorilo se o ubistvu Željka Ražnatovića Arkana.

Gosti koji su govorili na ovu temu su Predrag Jeremić, urednik portala Embargo i Žarko Popović, Šef odseka za krvne delikte.

Predrag Jeremić istakao je da je prošlo toliko godina, a misterija će trajati i dalje.

– Bitan krug onih koji stoje iza toga za koji se nije  saznalo. Kako prolazi vreme sve će se teže i saznati. Željko Ražnatović nije očekivao da će se nešto tragično tako desiti protiv njega.Čekao se trenutak da bude napadnut. Toga dana je bilo vrlo interesantno što je on trebao da ostane kod kuće. U jednom trenutku je promenio plan i otišao do Interkontinentala. Rade Marković bi mnogo mogao da kaže o ovom ubistvu ako se odluči na to. – izjavio je Predrag Jeremić.

Žarko Popović se nadovezao na temu.

– Po meni je Gavrić izabran zbog sposobnosti da tako nešto uradi. Pokazao je veliku hrabrost ušavši u Interkontinental sedeći blizu Ražnatovića. On je poznavao iz jedne strane strukturu DB-a. Tajna služba može da izfabrikuje informaciju, da je učine jako verodostojnom. Krenula je priča da je Arkan stupio u kontakt sa ljudima iz Haga.Postoje informacije da je Mira Marković to čula i tražila likvidaciju Arkana zbog toga. Sa Gavrićem je obavljen razgovor, odbijo je da da  informacije. Arkan nije imao nijednog ozbiljnog u svom okruženju na koga se mogao osloniti.Onaj ko je ubio Arkana morao je da bude vrlo spreman za to.Jorga je ubačen u hotel da prati njegovo kretanje.Izvršioci ubistva su onda krenuli sa Palića i Arkan je ubrzo ubijen- izjavio je Žarko Popović.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter