Izvor: TELEGRAF
27.06.2024 u 20:55
0

PRIVEDEN MUŠKARAC: Žena ga prijavila za nasilje, policija po dolasku u Surčin otkrila još jedno krivično delo

V. D. je supruga I. S. (38) prijavila za nasilje. On se sumnjiči da je suprugu, posle verbalne svađe fizički napao suprugu i naneo joj povrede, a kada je policija došla u njihov dom, pronašli su još nešto

V. D. (34) uhapšen je u sredu nakon što ga je supruga prijavila za nasilje, a našao se pod sumnjom i za još jedno krivično delo.

Naime, V. D. je supruga I. S. (38) prijavila za nasilje. On se sumnjiči da je suprugu, posle verbalne svađe fizički napao suprugu i naneo joj povrede.

Međutim, kada je policija došla u njihov dom, u dvorištu su zatečene sadnice, najverovatnije marihuane, što će biti utvrđeno veštačenjem.

Kako saznajemo, V. D je određeno zadržavanje do 48 sati.

I. S. je u napadu zadobila lakše telesne povrede

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter