Izvor: alo
16.07.2024 u 21:51
0

PRODAVAO HEROIN I UZGAJAO MARIHUANU: Optužnica protiv vozača hitne pomoći

Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv vozača saniteta niškog Kliničkog centra D. S. (51), koji je uhapšen prošle godine zajedno sa M. J. (38), D. B. (35) i N. R. (48), zbog sumnje da su proizvodili i distribuirali drogu. Suđenje im počinje 12. septembra.

Optužnicom se terete da su u Beogradu prodavali heroin, a u Prokuplju imali laboratoriju za proizvodnju marihuane. Ta laboratorija „radila“ je oko godinu dana u porodičnoj kući D. S.

ODJEDNOM JE ZAPUCAO NA NAS: Iz bolnice se oglasio ranjeni Milan

Prvooptuženi D. S. je, što je interesantno, po struci automehaničar. Nije poznato na koji način je dobio posao u najvećoj zdravstvenoj ustanovi na jugu Srbije, u kojoj je radio od 8. aprila 2022., nekoliko meseci pre nego što je njegova porodična kuća postala laboratorija za uzgoj marihuane.

Iz UKC-a su ranije rekli da je on udaljen sa posla od kada je u pritvoru i da „prema njihovim saznanjima“ nije koristio službena vozila za transport droge.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter