Izvor: HAPPY
03.10.2023 u 16:59
0

PRVA IZJAVA MARJANOVIĆA NAKON IZLASKA IZ CZ: Zoran Marjanović napustio je danas Centralni zatvor OVO JE IZJAVIO NAKON TOGA

Zoran Marjanović napustio je danas Centralni zatvor, a ispred zatvora sačekala ga je sadašnja partnerka Zorica Mitrović.

Pošto se izgrlio sa svojom emotivnom partnerkom, Zoran je  dao i kratku izjavu. Prema meni je ovde tretman bio odličan, ustanova za svaki pohvalu. Čekam da dođem kući. Srećno i hvala vam. Ne znam šta će biti dalje zaista – kaže za Kurir Zoran Marjanović. Međutim, Zoran i Zorica nisu mogli odmah da krenu jer su imali peh sa automobilom.

ZAVRŠENO SASLUŠANJE MILANA RADOIČIĆA: Negirao sva krivična dela koja mu se stavljaju na teret

Zorica je odmah za Kurir objasnila šta se desilo.

– U svom uzbuđenju sam ostavila nešto upaljeno i izvuklo mi je bateriju, baš smo baksuzi.

On je trenutno u automobilu sa svojom partnerkom koja je idmah pozvala njegovu porodicu da razgovara sa njima i javi im da Zoran dolazi kući.

Podsetimo, apelacioni sud u Beogradu, nakon održane sednice veća, danas je doneo rešenje kojim je okrivljenom Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor i određeno je da se isti odmah pusti na slobodu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter