Izvor: KURIR
13.06.2024 u 07:20
0

PRVI SNIMAK PUCNJAVE U BEOGRADU: Na muškarca (40) sasuo metke sa motora, blokirane sve okolne ulice – ranjeni IZREŠETAN PRED SINOM

U naselju Kaluđerica večeras je došlo do pucnjave, a jedan muškarac ranjen je u ruku!

Navodno, upucan je muškarac (40), a prema nezvaničnim informacijama on je poznat policiji.

U međuvremenu je na Instagram profilu „Moj_beo_grad_“ objavljen snimak sa mesta pucnjave na kom se vide policajci i forenzičari kako obavljaju uviđaj.

Navodno, svedok pucnjave bio je sin ranjenog muškarca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ – BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Mališan se, nezvanično, vraćao iz prodavnice kada je video muškarca na skuteru koji prilazi njihovom automobilu i puca u njegovog oca.

Nakon pucnjave, kolima je Hitne pomoći prevezen na Vojnomedicinsku akademiju gde su mu konstatovane povrede i ukazana lekarska pomoć.

Sačekuša sa motora! Otkriven identitet upucanog muškarca

 

Prema nezvaničnim saznanjima upucani muškarac je van životne opasnosti. Navodno, na njega je pucano sa motora.

U toku je akcija Vihor. Blokirane su sve ulice oko mesta pucnjave i u toku je identifikacija, lociranje i hapšenje osumnjičenog.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter