Izvor: kurir.rs
23.02.2021 u 16:53
0

PUCNJAVA U PROKUPLJU: Napadači taksijem pobegli

U centru Prokuplja danas oko 15 časova dva lica pucala su na B. C.(45) iz Prokuplja.

VAŽNO

(UŽIVO) PREDSEDNIŠTVO SNS: Počela sednica (VIDEO)

Zemljotres pogodio Crnu Goru

HITNA POMOĆ U SKUPŠTINI SRBIJE: Najstarijem narodnom poslaniku iznenada pozlilo!

Na sreću, on nije povređen jer je sedeo u lokalu ispred svoje kuće. Nakon što su ispalili metke, ušli su u taksi vozilo i izgubili se u nepoznatom pravcu. Potraga za tim licima je u toku.

Kako se nezvanično saznaje, policiji je već poznato ko su ta lica.

– Sve se desilo neveorvatno brzo. Stali su ispred lokala i ispalili četiri metka. U tom trenutku B. C je bio unutra, ali na sreću nije povređen – potvrdila je osoba koja je bila na ulici u trenutku pucnjave.

Za sada se ne zna ni motiv ovog napada, a uviđaj lica mesta je u toku. Pola grada je blokirano.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter