Izvor: ALO
22.08.2024 u 14:32
0

„PUSTI GA SAD DA MU JA PRESUDIM“: Otac ubijenog Aleksandra rekao šta mu je na duši

Uroš Blažić, optuženi za masovno ubistvo u selima kod Maladenovca i njegov otac Radiša Blažić izneli su u sredu odbranu u zgradi Specijalnog suda u Beogradu, a suđenje se nastavlja danas kada će oštećeni početi svoja izlaganja

Uroš Blažić je na jučerašnjem suđenju tokom davanja izjave, priznao je da je 4. maja prošle godine ubio devet i ranio 12 osoba u selima Malo Orašje i Dubona, dok je njegov otac Radiša Blažić negirao da je oružje koje je pronađeno nakon masakra njegovo.

Uroš je tokom svog svedočenja izneo i da je koristeo steroide i da je kako je tvrdio bio u sukobu sa jednom od žrtava.

Tokom današnjeg suđenja  svedoče članovi porodice ubijenih

SVEDOČENJA RODITELJA NA SUĐENU UROŠU BLAŽIĆU: Sudnicom odjekivale jezive pretnje, majke u crnini ispričale sve o masakru

Nakon toga za govornicu je izašao Miroljub Milovanović otac ubijenog Aleksandra (17) iz Malog Orašja koji je rekao da ostaje pri svemu što je rekao u tužilaštvu i dodao: J*baću ti mamu, ti konju! Podigni glavu! Čekaću te celog života, pustite ga sad da mu ja presudim. On je samo moj!

Vidno besan Miroljub Milovanović dok je izgovarao ove reči okrenuo se ka boksu gde su bili okrivljeni Uroš i Radiša Blažić.

Nakon toga ožalošćeni otac naveo je da se pridružuje krivičnom gonjenu zatražio imovinsko pravni zahtev. Nakon njega trebalo je da svedoči njegova supruga ali ona nije bila u stanju da se izađe za govornicu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter