Izvor: Kurir
29.08.2024 u 21:29
0

RADI SE O VEŠTAČENJU TRI KAMERE: One otkrivaju tajnu šta se zapravo desilo maloj Danki

Više javno tužilaštvo u Zaječaru, koje vodi istragu ubistva male Danke Ilić iz Bora, dalo je nalog da se veštače kamere koje su snimale period u vreme nestanka dvogodišnje devojčice, a nalaze se na mestima gde su viđeni osumnjičeni, saznaje Kurir!

– Radi se o veštačenju tri kamera. Dve kamere su sa kuća u Banjskom Polju, a ono što je novo jeste da je jedna kamera sa zgrade u kojoj živi porodica Ilić u Boru. Inače, veštačenje se radi kako bi se tačno utvrdio sled vremena, jer su to amaterske kamere, da kažemo raštimovane. Veštačenje će se izvršiti u Beogradu i očekujemo da to ne traje više od desetak dana – saznajemo nezvanično u tužilaštvu.

TRUDNICA POVREĐENA U SUDARU: Žena hitno prevezena u bolnicu!

Više javno tužilaštvo u Zaječaru i dalje radi na slučaju, iako su svi svedoci saslušani, dali su iskaze, svi materijalni dokazi su pregledani, osumnjičeni se više neće pojavljivati pred tužilaštvom, međutim, to ne znači da se istraga zvanično privela kraju.

– Sada se upoređuje vreme, i to u sekund, ko je gde i sa kim bio tog dana kada se Danki izgubio svaki trag. Optužnica se mora podići do 26. septembra ili se osumnjičeni tada moraju pustiti na slobodu. Za sada se izvesno da će tužilaštvo podići optužnicui, ali se još uvek ne zna kako će ona glasiti – objašnjava dobro obavešten izvor.

Podsećanja radi, Srđan Janković (50) iz borskog sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot terete se da su 26. marta u Banjskom Polju službenim automobilom JKP „Vodovod“, čiji su radnici, udarili devojčicu Danku koja je izašla na put. Obojici je pritvor produžen do 26. septembra, kada inače, ističe šest meseci, što je rok za podizanje optužnice i rok njihovog ostanka u pritvoru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter