Izvor: kurir
07.06.2024 u 13:53
0

ROĐACI PROGOVORILI O TRAGEDIJI IZ KNJAŽEVCA „Aki je govorio da ne može više da podnese život u kući“

Kuća strave u Knjaževcu u kojoj je kako se sumnja Aleksa M. (22) juče iz puške ubio oca, babu i dedu sablasno je pusta dan nakon stravičnog zločina. Policijska traka je na ulazu u dvorište i još jedna na ulazu u kuću u kojoj su juče nasilno ugašena tri života. Osim policijske trake o masakru svedoči i velika krvava mrlja ispred kuće.

Policija je juče ceo dan forenzički obrađivala mesto zločina do večernjih sati, kada su tela ubijenih izneta iz kuće.

Reporter zatekao je u ulici sestru od tetke ubijene S.M. koja je ispričala da je Aleksa govorio da ne može više da podnese život u kući.

POGINUO MOTOCIKLISTA U PANČEVU: Teška saobraćajna nesreća

 

Policija je juče ceo dan forenzički obrađivala mesto zločina do večernjih sati, kada su tela ubijenih izneta iz kuće.

Reporter „Blica“ zatekao je u ulici sestru od tetke ubijene S.M. koja je ispričala da je Aleksa govorio da ne može više da podnese život u kući.

Kako kaže, Aleksa joj se stalno žalio da ne može da izdrži, da mu je stvarno došlo glave.

-Tražio je stan negde da se udalji. On je svakog dana podizao dedu u kolica, on se ukruti, pa se svađa. Mnogo se dete namučilo. Vozi jednog kod doktora, vozi drugog, ne može da im dokaže – kazala je ona.

Podsetimo, zbog  sumnje da je ubio  oca, dedu i babu Aleksi M iz Knjaževca juče određeno zadržavanje zbog krivičnog dela teško ubistvo.

Glavni javni tužilac u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru koji je i obavio uviđaj planirao je da obavi saslušanje osumnjičenog tokom današnjeg dana ukoliko policija uspe da sačini krivičnu prijavu i prikupi sve potrebne priloge.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter