Izvor: KURIR
17.08.2024 u 15:43
0

SABLASNA NESREĆA U BATAJNICI: Poginuo vozač nakon sudara „zastave“ i „fijata“, saobraćaj satima bio u prekidu (FOTO)

Vozač (71) poginuo je sinoć u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Batajničkom drumu u Beogradu.

Nesreća se dogodila u 20.15 sati na Batajničkom drumu kod skretanja za naselje 13. maj.

– U saobraćajnoj nesreći učestvovala su dva putnička vozila marke „zastava“ i „fijat“. Iz za sada nepoznatog razloga vozila su se sudarila, od siline udarca jedno vozilo je potpuno smrskano. Vozač star 71 godinu od zadobijenih povreda preminuo je u bolnici – navodi Kurirov sagovornik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Deo puta gde se dogodila saobraćajna nesreća godinama je neosvetljen i često dolazi do nezgoda. Očevici su odmah pokušali da pomognu putnicima iz sudarenih vozila, a pozvali su i policiju i ekipu Hitne pomoći.

– Lekari Hitne pomoći prevezli su povređenog vozača, ali je on od zadobijenih povreda preminuo u bolnici. Telo je nakon toga odvezeno na obdukciju koja će utvrditi kako je došlo do smrti – navodi naš izvor i dodaje da su na lice mesta idošli i vatrogasci.

– Uviđaj je trajao satima, pa je tako ova deonica puta bila u prekidu u oba smera. Istragu vodi nadležno tužilaštvo koje će utvrditi kako je došlo do nesreće sa smrtnim ishodom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter