Izvor: ALO
15.06.2024 u 11:10
0

SABLASNO UBISTVA U SRPSKOJ CRNJI: Uhapšena prva komšinica zbog sumnje da je potegla oklagiju!

Stojanka Tanasković (74), ubijena je u svojoj porodičnoj kući u Srpskoj Crnji, za šta se sumnjiči njena prva komšinica D.K (69).

Kako je ranije saopštila zrenjaninska policija, zločin se dogodio 30. aprila, a osumničena D.K. je uhapšena i određeno joj je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedena u Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu.

Komšije u Partizanskoj ulici, nisu želeli javno da govore o zločinu, ali su nam rekli da je ubijena Štojanka žovela sama i da se često žalila da je potkradaju.

DETALJI NAPADA NA NASTAVNICU U OŠ „JOVAN DUČIĆ“: Majci osumnjičenoj za zlostavljanje preti PET GODINA ROBIJE!

– Stojanka je stalno govorila da je potkradaju, nestajala su joj drva i neki predmeti. Rodom je iz Srpske Crnje, ali je živela u Somboru, odakle se nakon razvoda vratila u Crnju. Živela je u kući najpre sa majkom, a potom, posle njene smrti, sama. Dok je bila mlađa, uvek se lepo oblačila i doterivala- kaže za Alo jedan komšija.

Šta je prethodilo zločinu i kako je Stojanka ubijena, predmet je istražnih organa. Prema nezvaničnim informacijama, nesrećna žena navodno je ubijena oklagijom. Policija je pretraživala i septičku jami, a istraga je trajala danima, komšije si davale iskaze, a juče je uhapšena prva komšinica D.K. Komšije kažu da se osumnjičena pored žrtve doselila pre oko dve godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter