Izvor: 24SEDAM
05.10.2024 u 11:42
0

SAOBRAĆAJNA NESREĆA U RESNIKU: Dvoje dece povređeno u prevrtanju

U "mini kuperu" povređena žena suvozač i dvoje dece

Vozač „mini kupera“ M. M. izgubio je 3. oktobra u Resniku izgubio kontrolu nad automobilom, udario u drvo i okrenuo se, a povrede je zadobila žena suvozač i dvoje dece. Prilikom prevrtanja, naleteo je i na pešaka M. F. (69), a nesreća se dogodila oko 11 sati.

PSIHOTERAPEUT OTKRIVA KAKO ĆE IZGLEDATI SVEDOČENJE DEČAKA UBICE: Pratiće njegovo mentalno stanje

U „mini kuperu“ se, sa vozačem, nalazila M. R. (24), njen trogodišnji sin V. R. i rođak Lj. R. (14), najverovatnije rođak.

Žena i četrnaestogodišnji dečak zadobili su lake povrede. Trogodišnje dete sa prelomom lobanje i nagnječenjem mozga nalazi se u teškom zdravstvenom stanju.

Slučaj vodi Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu. Vozač koji je izgubio kontrolu nad vozilom nalazi se na slobodi i u toku je istraga, a naloženo je veštačenje „mini kupera“ kako bi bilo utvrđeno šta je dovelo do gubitna kontrole nad vozilom. Uslediće i saslušanje svedoka.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter