Izvor: kurir
15.06.2024 u 19:39
0

SASLUŠANA MAJKA KOJA JE TUKLA NASTAVNICU BIOLOGIJE: Vređala je, pretila i udarala! Tereti se za zlostavljanje i mučenje

U Tužilaštvu je saslušana 32-ogodišnja žena osumnjičena da je u novobeogradskoj Osnovnoj školi „Jovan Dučić“ pretila nastavnici biologije svog sina, vređala je i udarala.

Osumnjičenoj se na teret stavljaju krivična dela zlostavljanje i mučenje i ugrožavanje sigurnosti.

Osumnjičenoj je juče određeno 48-časovno zadržavanje.

Krivičnom prijavom stavlja joj se na teret da je 13. juna u školi, nezadovoljna ocenom koja je zaključena njenom sinu, uputila nastavnici pretnje po život i telo, vređala je, počupala za kosu i zadala joj više udaraca u predelu tela, saopštilo je Tužilaštvo.

Napadnuta je i učiteljica OŠ „Sveti Sava“ na Vračaru. Po povratku sa rekreativne nastave nju su fizički i verbalno napali roditelji jedne devojčice.

Tužilaštvo je i u ovom slučaju naredilo prikupljanje dokaza.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter