Izvor: Alo
16.10.2024 u 19:33
0

SASLUŠANI OSUMNJIČENI ZA SKOLETOVO UBISTVO: Izabrali su unapred smišljenu taktiku za odbranu

Javno tužilaštvo za organizovani kriminal donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv Nikole Živanovića, Miloša Krstića, Vladimira Babića, Alekse Dimitrova i Aleksandra Nikolića, koji su osumnjičeni da su iz osvete ubili Zorana Uskokovića Skoleta 2021. godine. Oni su i saslušani u tužilaštvu, saopšteno je.

Ovoj organizovanoj kriminalnoj grupi, čiji je organizator Nikola Živanović, a pripadnici Krstić, Babić, Dimitrov i Nikolić, stavlja se na teret da su izvršili krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela i i krivično delo teško ubistvo, navodi se u saopštenju.

TRAGEDIJA U KRAGUJEVCU: Nastradao radnik kada je pao sa zgrade

Na saslušanju kod javnog tužioca za organizovani kriminal osumnjičeni nisu želeli da iznose odbranu i iskoristili su svoje zakonsko pravo i branili se ćutanjem, piše u saopštenju.

Javni tužilac za organizovani kriminal predložio je, kako piše, sudiji za prethodni postupak Posebnog odeljenja za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu da se u odnosu na sva lica odredi pritvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter