Izvor: Kurir
23.07.2024 u 13:17
0

SKANDALOZNA ODLUKA UEFA: Za „UBIJ SRBINA“ Albanci dobili mizernu kaznu

Albanski klub Egnatija kažnjen je od strane UEFA zbog sramnog ponašanja na meču 1.kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Borca iz Banjaluke.

Evropska kuća fudbala izrekla je kaznu zbog diskriminatorskog ponašanja od svega 10.000 evra i jednu utakmicu bez publike i to uslovno.

U prevodu ukoliko navijači albanskog kluba ponove isti ili sličan ispad u naredne dve godine aktiviraće ovu smešnu kaznu.

Dvostruki aršini Uefe su ponovo na delu, a možemo samo da zamislimo šta bi bilo da su naši navijači uradili nešto slično. Zapravo, ne moramo ni da zamišljamo, jer je reprezentacija Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo samo jednu utakmicu igrala kao domaćin sa navijačima, bez kazni.

NOVI UŽAS U HRVATSKOJ! Muškarac SEKIROM I NOŽEM nasrnuo na policajce: Preminuo je nakon što su ga savladali, troje povređenih

U svim ostalim mečevima ili su tribine bile prazne ili su na njima bila deca do 14 godina.

Podsetimo, navijači Egnatije su tokom meča često skandirali „Ubij Srbina“ i ceo dobro poznati repertoar uvreda prema Srbima.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter