Izvor:
15.07.2017 u 14:08
0

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Monstrum iz Rakovice bio telohranitelj poznate pevačice!

Marko Nikolić (43) iz Beograda, koji je ubio ženu i dete ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, vodio je dvostruki život!

Monstrum iz Rakovice je redovno išao u teretanu i bildovao, jer je na estradi radio kao bodigard, a klijent mu je bila i kontroverzna pevacica Dunja Ilić, koja je u julu 2016. brutalno prebijena u Prištini zbog parole „Kosovo je Srbija”!

– Ubica, koliko znam, nije imao svoju privatnu firmu, kako se priča. Trenirao je u teretani i radio kao telohranitelj Dunje Ilić. Imao je porodičnu kuću na Bežanijskoj kosi, koju je prodao i kupio dva stana u naselju Stepa Stepanović na Voždovcu. Svima u široj i užoj familiji je pretio. Meni je poručivao da će me zadaviti, Majinu sestru Branislavu je hteo da kolje, dok je Majinom prvom mužu prosuo AT ulje na nov automobil koji je kupio za taksiranje, samo da bi mu napakostio – tvrdi Aleksandar Josipović, momak Majine sestre Branislave.

Dunja Ilić juce nije odgovarala na telefonske pozive niti na poruke kada smo pokušali da proverimo ovu tvrdnju i raspitamo se kakvo je

Pritvor za ubicu

Marku Nikoliću određen je pritvor do 30 dana!

njeno iskustvo sa osumnjčenim. Kontroverzna pevačica je pre nekoliko godina svojom muzičkom karijerom privlačila veliku pažnju medija jer je za pesme snimala spotove koji su često sadržavali dozu bizarnog, od ležanja u mrtvackom sanduku, preko nošenja burke, monaške odore i haltera, do pokazivanja polnog organa.

Monstrum iz Rakovice juče se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branio ćutanjem! On je iskoristio zakonsko pravo da ne iznosi odbranu o zločinu, koji je počinio naočigled brojnih svedoka. Sudija Višeg suda u Beogradu odredio mu je pritvor do 30 dana zbog uznemirenja javnosti i bojazni da može da ponovi krvavi pir. Za delo za koje se tereti zaprećena je najteža kazna od 40 godina zatvora.

Nikoliću je 13. jula, tačnije dan posle ubistva, trebalo da bude okončano suenje u Drugom osnovnom sudu zbog nasilja u porodici, koje je počinio na Božic 2013. nad nevenčanom suprugom Majom Nikolić, koja se porodila 26. decembra 2012. i rodila mu sina Mihaila. On je 2010. bio osuen za nedozvoljeno držanje, nošenje i promet eksplozivnih materija.

– Mihailo je imao samo 13 dana kada je monstrum prvi put podivljao u Majinoj kući i lomio stvari. Majina sestra Branislava htela je za Božic
2013. da spremi večeru za prijatelje, ali se on tome usprotivio, iako su htele da okupe društvo u svojoj kući! Pretio je da ce zaklati Maju i sina, dok je Branislavi prislonio razbijenu flašu na vrat i hteo da joj presece grkljan! Branislava nije ustuknula, već mu je rekla: „Seci! Odlazim ili ja ili ti!”, pa je tada ustuknuo – kaže Aleksandar Josipović, mladić Majine sestre Branislave.

Ubica je na Petrovdan, 12. jula, oko 15.30, naočigled brojnih prolaznika ubio sina Mihaila (4) i nevenčanu suprugu Maju orevic (38) ispred Centra u Rakovici.

Svog sina je najpre rukama davio na Banjičkom groblju, a onda ga u polusvesnom stanju dovezao do Centra i svom snagom tresnuo o beton pred majčinim nogama!

Detetu je prilikom udarca napukla lobanja i karlična kost i ubrzo je preminuo. Posle toga je ženu ubo više od 50 puta nožem! Povredio je i troje radnika Centra kada su pokušali da ga obuzdaju. Savladala su ga trojica komunalnih policajaca, kojima su još trojica muškaraca pomogla da ga drže do dolaska policije. Prema svedočenju očevidaca, lekari Hitne pomoći su morali da mu ubrizgaju injekciju pre nego što su ga odvezli sa mesta zločina jer je urlao i otimao se kao životinja!

izvor: alo.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter