Izvor: kurir
04.08.2024 u 16:28
0

SRBIN NALETEO NA PEŠAKE NA AUTO-PUTU U HRVATSKOJ: Vozila satima bila zaglavljena u koloni, cele noći nisu mrdnuli

Otkriveni su svi detalji nesreće zbog koje je noćas auto-put Zagreb Beograd bio blokiran za saobraćaj, a na stotine vozača zoru je dočekalo u koloni.

Nesreća se dogodila oko 23 sata, na auto-putu Bregana-Lipovac u smeru graničnog prelaza Bajakovo, u njoj su stradale dve osobe, a prema navodima policije, u nesreći je učestvovao i državljanin Srbije.

„Uviđajem je utvrđeno kako je do nesreće došlo kada su se dvojica muškaraca kao pešaci kretali južnom kolovoznom trakom autoputa A3, iako je na kolovozu auto-puta zabranjeno kretanje pešaka, a na njih je automobilom riječkih registracionih oznaka naleteo 50-godišnji državljanin Srbije“, saopšteno je iz policije.

Potom su u tela dvojice muškaraca, odbačena na kolovoz, udarila dva vozila nemačkih oznaka kojima su upravljali 33-godišnjak i 38-godišnjakinja, nemački državljani, koja su se kretala iza automobila 50-godišnjaka.

„Dvojica pešaka smrtno su stradala, dok je 49-godišnja državljanka Srbije, putnica u automobilu riječkih registracijskih oznaka, lakše povređena“, navodi se.

Od troje vozača uzeti su uzorci krvi i urina radi utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu, a od 50-godišnjaka je privremeno oduzeto vozilo radi veštačenja.

Tela stradalih prevezena su u Nacionalnu memorijalnu bolnicu „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru radi sprovođenja obdukcije i identifikacije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter