Izvor: Novosti
22.04.2022 u 13:22
0

SRBIN PAO U NEMAČKOJ ZBOG IZNUDE! Bio u vezi sa udatom ženom, pa pretio da će GOLIŠAVE SLIKE poslati njenom mužu!

Nemačka policija uhapsila je Srbina (35) na graničnom prelazu sa Austrijom, za kojim se traga više od godinu dana, zbog sumnje da je pokušao iznudu.

Naime, prilikom redovne kontrole ustanovljeno je da za Srbinom postoji nalog za hapšenje koji je raspisao Okružni sud u Nirbergu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Srpski državljanin tajno je fotografisao svoju partnerku dok su bili u emotivnoj vezi. Nakon što je ona prekinula tu vezu, on nije želeo to da prihvati pa joj je pretio da će objaviti snimke i fotografije ukoliko mu ne isplati 10.000 evra – prenosi nemački PressePortal.

Žena za koju se kasnije ispostavilo da je udata, nije odgovorila na ovakve ucene, uhapšeni Srbin je zapretio da će poslati njenom mužu snimke i objaviti na društvenim mrežama.

AKO VIDITE MILOŠA ODMAH ZOVITE POLICIJU! Važno je da ga pronađemo, nestao je (FOTO)

Osumnjičenom nije bio uručen nalog, jer se ispotavilo da je ranije pobegao u drugu državu, a njega su policajci uhapsili na autoputu između na nemačko-austrijskoj granici, a kod njega je još i pronađena i falsifikovana potvrda o vakcini u kojoj nisu stajali nikakvi podaci, samo potvrda od dve primljene doze.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

NJemu se pored iznude, na teret stavlja i faslifikovanje dokumenata, pa mu je određen istražni pritvor u nemačkom zatvoru Bernau.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter