Izvor: 24 sedam
06.08.2024 u 13:56
0

SREMSKA MITROVICA: Maloletnici opljačkali stariju ženu i ukrali dva auta

Protiv osumnjičenih biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici rasvetlili su tri teške krađe izvršene na području grada i pronašli dvojicu maloletnika starosti 17 i 15 godina, koji se sumnjiče da su izvršili ova krivična dela.

Kako se sumnja, oni su u noći između 4. i 5. avgusta ušli u parkirani „fijat“ u kojem su se nalazili ključevi za startovanje vozila i odvezli se van grada, a kada su ostali bez goriva, ušli su u otključani „pežo“ kojim su se vratili do Sremske Mitrovice, saopštila jer danas policijska uprava u tom gradu.

Tu su na ulici, kako se sumnja, na drzak način, iz ruke pedesetšestogodišnje žene oteli novčanik sa novcem i dokumentima i otišli u nepoznatom pravcu.

Policija je pronašla ukradene automobile i novčanik sa novcem i dokumentima i vratila ih vlasnicima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter