Izvor: ALO
18.06.2024 u 17:40
0

SRUŠIO MU SE ČITAV SVET: Rade Dragijević otac osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić očajan

Rade kaže da nema novca.

Dok traje potraga za telom dvogodišnje Danke Ilić, otac prvoosumnjičenog Dejana, Rade Dragijević,rekao je da se nalazi u problemu, da ne može da naplati osiguranje svog pokojnog sina kako bi platio troškove sahrane svog sina i supruge Svetlane koji su preminuli tokom postupka.

–  Ne mogu još da naplatim osiguranje svog sina. Treba mi novac. Imam nekih dugova koje moram da pokrijem, među njima su i troškovi sahrane mog sina i supruge – kaže Rade i dodaje:

TEŽAK UDES U BLIZINI AERODROMA: Povređena jednogodišnja devojčica

– To mi je stalno nad glavom. Nije prijatno da dugujete. Niko me ni ne pita kako mi je, komšije ne dolaze, niko vas ni ne pogleda kada imate probleme. Ni rođeni brat me nije okrenuo da mi kaže da li sam dobro od kada sam izašao iz pritvora, boli ga uvo – kaže Rade Dragijević za Alo!

Podsetimo, Danka Ilić ubijena je 26. marta ove godine. Za taj zločin su osumnjičeni Dejan Dragijević iz Zlota i Srđan Janković iz Luke, obojica radnici JKP „Vodovod“ Bor, koji su u pritvoru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter