Izvor: kurir
06.08.2024 u 23:00
0

STARLETA U PRITVORU OBILAZILA UBICU SA VRAČARA: Posle hapšenja odbegle Crvene beretke isplivali detalji

Stefanu Blagojeviću koji služi kaznu od 20 godina zatvora u bračne posete dolazila poznata dama, koja je imala overen papir kod notara

Stefana Blagojevića, koji je osuđen zbog toga što je sa nedavno uhapšenim Predragom Ratkovićem ubio Vladimira Bjelanovića u decembru 2015. u Mileševskoj ulici na Vračaru, u pritvoru je posećivala poznata starleta iz Bosne i Hercegovine!

Kako naš izvor otkriva, u posete dok je boravio u pritvoru u zgradi Specijalnog suda u Beogradu, starleta je dolazila isključivo u takozvane bračne posete.

– Imala je overen papir kod notara da su u vanbračnoj zajednici, odnosno da mu je nevenčana supruga. Njene posete su trajale neko vreme, nije dolazila u poste pod nadzorom, već isključivo u bračne na koje pritvorenik ima pravo jednom u dva meseca – otkriva sagovornik Kurira. Kako navodi, svima je postalo sumnjivo kada je promenio „nevenčanu suprugu“.

Ljubav iza rešetaka

Dovodio prostitutke iz Crne Gore

Jedan od najpoznatijih narko-bosova, Zoran Jakšić, koji je obuhvaćen optužnicom protiv balkanskog kartela za šverc više od sedam tona kokaina, u zatvor u Peruu u kom služi kaznu od 25 godina zatvora, takođe zbog droge, u pritvor je dovodio prositutke iz Crne Gore. Jakšić, koji je poznat i kao čovek sa 1.000 lica, pošto je koristio više desetina lažnih identiteta, prema pisanju jedne novinarke koja ga je posetila, na pitanje „da li mu nešto treba“, odgovorio da ima sve.

– Kasnije sam saznala šta tačno znači „imam sve što mi treba“. Na spisku Jakšićevih posetilaca ističe se grupa elitnih prostitutki iz Crne Gore. Uglavnom mu dolaze po dve i provode po 16 sati u poseti – otkrila je češka novinarka.

SVE U MENI KRVARI: Uroš poginuo pre 2 godine zajedno sa prijateljima, sestra neutešna

– Dešava se da pojedini pritvorenici kao supruge angažuju devojke koje nikada pre nisu videli. Naime, pravo na posete imaju najbliži srodnici, bračni i vanbračni partneri. Kod nevenčanih supružnika, dozvoljno je da kod notara uz prisustvo dva svedoka bude overen dokument da su u zajednici, i samim tim imaju pravo na posete – kaže izvor i objašnjava da su se pritvorenici dosetili i da na taj način u posebne posete bez nadzora dovode prostitutke koje za novac pristaju na dva sata intime iza rešetaka.

Da bi ušle u ove posete, kako dodaje, devojke prolaze detaljan pretres „do gole kože“. – Blagojevića je poznata starleta obilazila neko vreme, a onda je prestala da dolazi – dodaje naš sagovornik. Podsetimo, Blagojević je u međuvremenu iz pritvora koji mu je ukinut, prebačen na izdržavanje druge kazne. On je inače osuđen kao direktni izvršilac ubistva Bjelanovića na 20 godina, ali mu je u tu kaznu uračunata i prethodna od šest godina zatvora. Na 16 godina robije pravosnažno je osuđen Predrag Ratković, bivši pripadnik Crvenih beretki, koji je u petak uhapšen u Tuzli, pošto je pobegao iz kućnog pritvora.

Kako je utvrđeno, oni su 9. decembra 2015. došli do Mileševske autom koji je vozio Ratković. – Blagojevic je izašao iz vozila u kojem se nalazio na mestu suvozača i u neposrednoj blizini čekao da žrtva izađe iz zgrade. Kada je Bjelanović izašao u društvu trudne nevenčane žene i seo na mesto vozača u svom parkiranom „renou“, Blagojević je prišao i ispalio dva hica u njega. Ranjeni je istrćao iz auta i počeo da beži, ali ga je ubica sustigao i u njega ispalio još 19 projektila – navodi se u presudi.

Posle zločina Ratković je uhapšen u Beogradu, dok su Blagojeviću lisice stavljene nekoliko dana kasnije u Zvorniku. U stanu je tada sa njim zatečena i ženska osoba, a on je kod sebe imao falsifikovana dokumenta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter